Om oss

Disturb Skandinavia Oy

Disturb Scandinavia Oy (Business ID 2381417-0) grundades den 1 januari 2011. Ägarna är Tiina och Petri Skinnari.

Disturb.fi är en trovärdig webbutik för street fashion som håller din stil på topp! Låt dig inspireras av våra nyheter, använd dina favoriter och visa upp dina säsongsbetonade inköp. Företagets rötter finns i södra Lappland. Vi betjänar vår kunder från vårt lager i Keminmaa snabbt och vänligt till ändarna av landet och bortom.

Historien om Disturb började med idén att erbjuda unga män möjligheten att klä sig distinkt, "störande". Från Disturb hittar du kläder för herrar, skor, accessoarer, smycken, skäggprodukter och en egen klädkollektion, Disturb Clothing. Disturb Clothing designad och mönstrad i Keminmaa. Disturbs kärnidé har förblivit detsamma: Disturb the street look #awefuckingsomestyle.

Kundnöjdhet är vår främsta prioritet. I samarbete med våra betrodda betalningspartners har vi gjort det tryggt och säkert att handla online. Måttguiden i vår webshop hjälper kunden vid val av rätt storlek. Vid behov, ordnas byten och returer snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Vi vill göra vårt bästa för att tillsammans med våra kunder bygga upp en funktionell och kundvänlig webbutik, och därför behöver vi också din feedback!

Disturb med oss på Facebook @Disturb.fi och på Instagram @disturbofficial.