Skägget kommer först

Vända blicken mot dig

Du kan se det på ditt ansikte, hur du tar hand om ditt skägg! Även om vardagen är hård, se till att om du dyker ner i asfalten, gör det med stil!

Det finns de män som vänder strumpor och boxers. Och så finns det män som vänder blicken mot sig så fort de kommer in i rummet. Det är inte på grund av de där utvändigt boxershorts, utan för att skägget är i perfekt skick.

Köp dig skäggvård produkter som hjälper dig att lyckas!

Partawa Kuoleman kuiskaus partaöljy - 30ml

Deadly Whisper skäggolja

Turmion Kätilöt tar skäggfrågor på allvar och Deadly Whisper är, som namnet antyder, en dödligt bra skäggolja. Det kombinerar kryddigheten av heavy musik och en frisk bris från ängarna i norr. Denna Partawa produkt är gjord av naturliga ingredienser och vitamin E och Argan tar hand om din hud också. Deadly Whisper får sin doft från kanel, kamomill och kryddnejlika - denna olja är exceptionellt utmärkt!

Partawa Hiussuihke Texture Tonic - 100ml

Hårspray texture tonic

Texture Tonic är Daimon Barbers textur och volyme spray. Denna spray lämnar inte håret för torrt som traditionella saltsprayer, men ger dig fantastiska stylingegenskaper för ditt hår. Samtidigt är sprayen ännu matt! Innehåller Kahai Nut-olja med över 50% mer E-vitamin än Arganolja, så denna produkt tar även hand om ditt hår.

Läs nästa