Fest

#påjobbetensam

Så det hände nu lite lustigt att vi blev kvar här på lagret och jobbade när boss åkte till Mexiko på semester! Nice... Vad gör tonåringarna när föraldrarna år borta? Jo, det för uppror och ordnar fest förstås!

För Disturb fyller tretton år! Teenage years, here we go! Tänk dig situationen: bosses packar sina solkrämer, flytetyg och baddräkter (förhoppningsvis kommer Pete ihåg baddräkterna) och beger sig mot det varma Mexiko, lämnar tonåringarna (i det här fallet personalen) i norra vintervädret. Handen upp, vem skulle vilja byta plats just nu?

Gänget bestämde sig sedan: när katten är borta, dansar mössen på bordet! Så vi bestlutade att ordna en liten fest!

-Ja! Bra idé! Då inser kunderna att de behöver allt, när de kan köpa dem till et riktigt bra pris! Vi höll en snabb, 3,5, timmars nödöverläggning i kafferummet och planerade en genialisk plan.

Vi bestämde oss för att göra en topphemlig #påjobbetensam -aktion, där alla priser fryses åtminstone under en vecka. Vem sa att det inte kan vara hett under vintervädret? När bosses är borta tänker vi visa att vikan göra försäljning. Om vi inte äter kakan så äter vi försäljningsmarginalerna! Let´s get started!!

Och jag måste säga att en sådan här satsning är ett bra sätt att fira födelsedagar och tacka ER, våra kunder!

Tack för att ni har valt oss! Let´s party!

Läs nästa