Sport
ajax loader

Tilaa naisten treenivaatteet netistä Disturbista!
Naisten sport-osiostamme löydät upeat, uniikit treenivaatteet.
Valikoimamme laadukkaat treenileggingsit ja treenitopit takaavat tyylin ja mukavuuden treenatessasi.

Nopea toimitus, ilmainen palautus. Vaihto- ja palautusoikeus 30 vrk. 

Naisten sport- osiostamme löydät leggingsit ja topit moneen makuun ja montaa eri kuosia, naisten treenivaatteita montaa eri mallia, sekä naisten jogging- housuja. Sport- osiostamme löydät upeat, uniikit treenileggingsit, -topit ja -paidat, jotka sopivat niin salille kuin jokapäiväiseen käyttöönkin.  

Uutuuksia ja täydennyksiä saapuu valikoimiimme tiheään tahtiin.

Hyödynnäthän koko-opasta kaikissa niissä tuotteissa, joissa koko-opas on saatavilla. Jos kokoasi ei ole juuri nyt varastossamme, tilaathan kokovahdin, ja saat ilmoituksen meiliisi, jos kokoasi saapuu lisää. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli koon valinnasta tai valikoimastamme on kysyttävää! 1-3 vrk toimitus, ilmainen 30 vrk vaihto- ja palautusoikeus.

Disturb.fi tuo saatavillesi laajan valikoiman halutuimpia vaatemuodin virtauksia ja ikisuosikkeja sekä naisille että miehille. Yhdistämme sekä tunnettuja brändejä että ihan uusia, edukseen erottuvia tuotemerkkejä.
Arvostamme asiakastyytyväisyyttä, ja asiointi verkkokaupassamme on tehty turvalliseksi yhteistyössä luotettavien maksuliikenne- kumppaneidemme kanssa.

Verkkokauppamme tuotekohtaiset Mittaoppaat helpottavat oikean koon valintaa. Jos tarpeen, meillä vaihto ja palautus onnistuu helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.  

Haluatko tietää lisää yrityksestämme? Lue lisää tästä, tai ota yhteyttä!