Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

T-paidat

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Miesten t-paita on klassikko ja jokaisen miehen perusvaate, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä. Disturb.fi verkkokaupasta löydät tyylivarmat printtipaidat, joilla varmasti herätät huomiota kanssaolijoissasi. Valikoimassa on printtejä, joissa pääkallot, tekstit ja camo-kuvio vuorottelevat sulassa sovussa tai sopivan riitaisasti! T-paidalla viestit helposti sitä, kuka olet ja mikä on elämäntyylisi: #mychoicedisturb ja asenteesi näkyy varmasti! T-paita on hyvin monipuolinen asuste ja se käy niin kesään kuin talveen ja arkeen kuin juhlaan. T-paita käy niin aluspaidaksi neuleen alle tai se voi olla myös asusi tärkeimmässä roolissa oleva yläosa!

 

T-paita on monipuolinen käyttövaate

Rento ja asennetta huokuva tyyli syntyy yhdistämällä printtipaita ja revityt farkut näyttäväksi kokonaisuukseksi. Heitä vielä bikertakki niskaan ja olet valmis baanalle. Meiltä löytyy myös hillitympi t-paitavalikoima, jonka t-paidat sopivat muodollisempaankin tilaisuuteen. Yhdistämällä t-paidan ja pikkutakin, olet valmis juhlaan kuin juhlaan.

 

Valikoimassa on myös rennompia t-paitoja, joihin on yhdistetty huppu ja vetoketju. Omasta Disturb Clothing mallistosta löydät “sweat hoodie” tyyppisiä paitoja mustana ja valkoisena. Ei muuta kuin valitsemaan mieleiset paidat omaan kaappiin!