Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Hupparit

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Valikoimamme huppareissa on vaihtoehtoja, jotka vastaavat kovimmankin hc-tyypin tarpeisiin! Huppari sopii myös rentoon menoon ja on täydellinen kotiasun osanen! Mikäs sen mukavampaa, kuin lököillä rennosti soffalla kollareissa ja hupparissa vaikka koko sunnuntaipäivä. Kevyempi versio hupparista on t-paitahihalla varustettu hupputakki.

Onko räväkät printit tai kuosit sinun juttu?

Oman Disturb Clothing vaatemerkin hupparit ja svetarit on koristeltu vaatemerkin omilla printeillä, joista löytyy mustavalkoisia erottuvampia tyylejä, mutta myös hillitympiä printtejä. Sinä valitset, mikä on sinulle sopiva versio! Valikoimasta löytyy myös väriä kaipaavalle mustaa hupparia punaisilla tehosteilla. Muita myynnissä olevia brändejä ovat Carisma, Cipo & Baxx, Trueprodigy ja Rusty Neal. Valitse mieleisesi huppari meiltä ja osoita asenteesi pukeutumisellasi!

 

Yakuza Ink yksinoikeudella Disturbista

Disturbin verkkokaupan valikoimassa on yksinoikeudella Yakuzan hupparit, joista löytyy räväkän väristä ja kuosista vaatetta. Sopisiko sinun stailiisi pääkallo- tai provosoiva tekstiprintti voimakkailla väreillä? Tai laitetaanko nämä samaan pakettiin? Sekin nimittäin käy!