Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Kengät

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Naisethan rakastavat kenkiä, mutta miksi ei niin voisi tehdä miehetkin! Eri tilaisuuteen sopii eri tyyppiset kengät ja kesä- ja talvikengät kannattaa ehdottomasti olla erikseen jo senkin vuoksi, että talvikengiltä vaaditaan parempaa lämmöneristyskykyä kuin kesäpopoilta. Disturb.fistä tilaat itsellesi erottuvat ja rock-henkiset kengät, jotka ovat huippu mukavat jalassa, mutta myös stailit ja ehdottoman katu-uskottavat! Meiltä löydät itsellesi kengät, joilla kehtaat kaduilla tallata!

 

Tennarit ovat nappivalinta rentoon tyyliin ja arkikäyttöön

Valikoimastamme löydät brändien Besomeone ja Cash Money streetkengät, joilla viimeistelet asusi. Olisiko valkoiset, punaiset vai mustat tennarit tyyliisi sopivat? Myös maastokuvio on edustettuna valikoimassa! Ja jos kesäkuumalla lenkkarit ei innosta, meiltä löytyy myös sandaalit, joilla kelpaa mennä vaikka terassille. Sneakersit ovat älyttömän mukavat tennarit, joille tyypillistä on paksu pohja, joka useimmiten voi olla valkoinen mustassa kengässä ja toisin päin. Myös kokonaan yksivärisiä sneakersseja valikoimasta löytyy. Sneakerssit näyttävät älyttömän hyviltä esimerkiksi juhlapukeutumisessa ja varmasti viestivät asenteestasi muille vieraille!

 

Kenkähuollon vinkit

Muista hoitaa uusia kenkiäsi, jotta ne pysyvät iskussa mahdollisimman pitkään. Lika on hyvä poistaa kuivalla tai nihkeällä liinalla ja suojata kengät puhdistuksen jälkeen materiaalille sopivalla suoja-aineella. Kenkävalikoimamme päämateriaalit ovat keinonahka ja kangas, jotka ovat helppoja materiaaleja hoitaa eivätkä aiheuta käyttäjälleen ylimääräistä päänvaivaa. Ei muuta kuin popot jalkaan ja menoksi!