Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vyöt

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Vyö on ehdoton asuste farkkujen kanssa, se viimeistelee lookkisi ja on piste i:n päälle. Ja onhan  vyöstä hyötyäkin, mikäli housut tuntuvat muuten valahtavan jalasta! ;) Disturb Clothingilta löytyy perinteinen musta nahkavyö, jossa yksityiskohtana on Disturb Clothingin oma logo soljessa. Vahvempaa erottuvuutta saat valkoisella versiolla. Nahka on vyön materiaalina kestävä ja tyylikäs, ykkösvalinta! Tsekkaa kaikki nahkavyöt, valikoimassa on myös niitti- tai muilla koristeilla tehostettuja, yksilöllisiä vöitä.

Kankaiset canvasvyöt pitävät pintansa katumuodissa

Kangasvyöt ovat tyyliltään rennompia ja sopivat mainiosti myös shortseihin tai maastohousuihin ja antavat coolin säväyksen perinteisimmillekin pöksyille. Kankainen canvas-vyö pääkalloprinteillä tai #awefuckingsomestyle -statementillä takaa, että asenteesi on aistittavissa ulkoisesta habituksestasi.

 

Ja mikäli asusi kaipaa streethenkistä vyötä, valinta on luonnollisesti punottu canvasvyö. Tai miten olisi niittivyö, josta voi löytyä vielä myös ketju, joka taatusti kertoo elämäntyylistäsi? Yhdistä asennetta huokuva vyösi tummaan pukuun ja lisää näin asuusi ripaus rock-asennetta. Tilaa cooleimmat vyöt edullisesti Disturb.fistä!