Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Lippikset

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Lippikset kuuluvat katumuotiin niinkuin rumpusetti rockbändiin. Ne ovat siis erottomattomat. Lippalakki on kehittynyt alunperin baseball-pelaajien lakista, jonka tarkoitus oli suojata pelaajat auringolta ja sen häikäisyltä pelattaessa. Ja näinhän se toimii myös katumuodissa sen lisäksi, että saa kantajansa näyttämään jäätävän hyvältä. Lämpimämpiin vuodenaikoihin kannattaa valita siis miesten lippis ja auringon tai tulevaisuuden häikäistessa aurinkolasit on must!

 

Eri tyyliset lippalakit jokaiseen tilanteeseen

Lippiksistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja, jokaiselle jotain ja eri tilanteisiin. Sporttisemmat snapback-lippikset ovat säädettävissä sopivaan kokoon lippiksen takana olevalla soljella. Valikoimassa on Disturb Clothingin omat lippikset, mutta myös MZ72 Brand -merkkien lippikset, joista löytyy soljen lisäksi myös verkkokangasta truckerhengessä.

 

Flexfit istuu napakasti kantajansa päähän

Flexfit lätsä on joustava ja istuu napakasti käyttäjänsä päähän, kuin nokka päähän. Valikoimasta löytyy lakkia suoralla sekä kaareutuvalla lipalla. Joustavuutensa ja napakan istuvuutensa ansiosta flexfit lippalakki pysyy hyvin mukana esimerkiksi urheilussa. Urheilun lisäksi flexfit on katukuvaan sopiva lakki, kuten snapback-lippiksetkin. Valitse itse, kumpi on sinulle ominta tyyliä tai ota vaikka molemmat!