Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Housut

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Farkkuvalikoiman lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima miesten housuja urheiluun ja vapaa-aikaan. Tilanteeseen sopivien housujen valinta on kaiken a ja o. Mikäli tarvitset joggerit, camo-kuosiset maastohousut tai rokkaavat salihousut, klikkaa itsesi Disturb.fi verkkokaupan miesten housut -kategoriaan!

 

Meiltä löydät cargohousut ja reisitaskuhousut, jotka sopivat arkeen, mutta myös maastoon. Camouflage kuosissa erotut katukuvasta ja tunnet olevasi ikuisesti inttiporukan inessä! Housujen monipuoliset ja suljettavat taskut takaavat, että kaikki tarpeellinen kulkee mukanasi reissuilla ja on helposti saatavilla: kaikki siinä käden ulottuvilla. Valikoimastamme löytyy useammatkin collegehousut, jotka varmasti kääntävät printeillään päät salilla tai juoksulenkillä. Ja kollarit, nuo kaikkien rakastamat kolitsit, ovat juuri oikea valinta kotona oleskeluun. Nehän ovat täydellisen rennot himahousut, jotka eivät kiristä mistään! Täydellinen koti-ilta <3 lökärit! Revityt yksityiskohdat, vetskarit ja erottuvat printit takaavat, että herätät Disrturbilta ostamillasi housuilla kanssakulkijoissa kevyttä kateutta!

 

Koko-oppaan avulla valitset oikean koon

Helpota housujen valintaa käyttämällä koko-opasta, mikäli se on saatavilla. Jos sopivaa kokoa ei ole juuri nyt varastossamme, tilaa kokovahti ja saat sähköpostilla ilmoituksen, jos kokoasi saapuu lisää. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli koon valinnasta tai valikoimastamme on kysyttävää!