Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Farkut

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Farkut ovat miehen pukeutumisen kulmakivi ja luottovaate. Farkut symboloivat vapautta ja kapinaa. Kaikessa amerikkalaisuudessaan ne on nähty maskuliinisuuden, voiman ja reteyden kuvina. Näillä sanoilla voidaan kuvata myös Disturb.fi farkkuvalikoimaa! Meiltä löydät Suomen suurimman Cibo&Baxx -valikoiman ja uniikkia, erottuvaa tyyliä! Valikoimassa on mustaa sekä denim-sinistä farkkua. Tyyleissä on kivipestyä kuosia, värillisiä farkkuja sekä hillitympiä farkkumalleja. Yksityiskohdat, kuten vetoketjut, taskut, niitit ja printit tekevät farkuista persoonalliset. Malleista on valittavissa tyköistuvia slim fit-farkkuja ja rentoja regular-farkkumalleja. Uutuuksia saapuu valikoimaan tiheään tahtiin! Muita valikoiman merkkejä ovat mm. Kosmo Lupo, Amica Jeans, Justing ja Tazzio.

 

Koko-opas auttaa farkkujen valinnassa

Hyödynnäthän koko-opasta, kun koko-opas on saatavilla. Jos kokoasi ei ole juuri nyt varastossamme, tilaa kokovahti ja saat ilmoituksen sähköpostiisi, jos kokoasi saapuu lisää. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli koon valinnasta tai valikoimastamme on kysyttävää!

 

Nopea toimitus ja ilmainen palautus

Tilaa miesten farkut Disturbista! Verkkokaupassamme on nopea toimitus ja ilmainen palautus. Palautus- ja vaihtoaika 30 vuorokautta. Disturb.fi on suomalainen verkkokauppa.