Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Paidat & Neuleet

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Puuttuuko kokosi?

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan, voit tilata kokovahti-ilmoituksen. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun valitsemaasi kokoa on jälleen varastossa.

Väljä neuletakki on pehmeä ja lämmittävä turvavaate, jossa viihtyy varmasti jokainen neito. Mikä sen ihanampaa, kuin kietoa viileässä syysillassa pitkä hupullinen neule harteille ja piiloutua pahalta maailmalta! Pitkä paksumpaa materiaalia oleva neuletakki menee myös takin asemasta viileämpinä vuodenaikoina. Kesäpäiviin sopii ohuempaa neulosta oleva neule, joka tuntuu mukavan hengittävältä ihoa vasten. Mikäli neuletakissa on taskut, se tekee siitä vielä monipuolisemman asusteen ja pikkutavarat kulkevat näppärästi mukana. Tai sitten voit astella katuja viileästi kädet neuletakin taskuissa ja kerätä ohikulkijoiden katseet yksinoikeudella itsellesi!

 

Jos fiiliksesi on enemmän rock ja haluat, että asenteesi välittyy outfitistä, on valintasi tietenkin Yakuzan, Urban Classicsin tai Rock Coden pitkähihainen paita näyttävällä printillä tai kuosilla! Näyttävämmän alaosan kanssa sopii sen sijaan puuvillaiset yksiväriset paidat, jotka päästävät rokkipöksysi oikeuksiinsa!