Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Sport

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

MAYDAY! Yksinoikeudella vain Disturb.fi verkkokaupasta: Rock Code leggarit, topit, urheilushortsit ja bodyt. Sport-kategoriastamme löytyy sinulle varmasti uniikki ja erottuva, laadukas tyyli. Meiltä löytyy laaja valikoima naisten sport-tuotteita, jossa erottuvat leggingsit ja trekkingsit pitävät kurssin rokkihengessä. Myös valikoimamme topit henkivät kapinahenkeä ja katu-uskottavuutta. Viimeistele tyylisi tekstiprintillä, pääkallokuvioilla, camokuosilla tai kukkaprintillä ja kerää katseet punttisalilla!

 

Disturb Clothing sopii myös urheiluun

Sport-valikoimasta löytyy myös oman Disturb Clothing vaatemerkin urheiluun sopivia asusteita. Mustanpuhuva Disturb Clothing on hillitty, mutta tyylikäs. Siis sopivan street! Olisiko musta verryttelytakki valkoisilla DISTURB-printeillä sinun juttusi? Disturb Clothingin valikoimassa on myös toppeja ja leggingsejä, jotka “häiritsevät” varmasti, mutta positiivisesti! Disturb Clothing Sport leggarit istuvat niin hyvin, että viereinen salipirkko takuulla kysyy, mistä saisi samat bökät. Näillä leggareilla saat pakarat kaupan päälle!

 

Rock Code yksinoikeudella Suomessa Disturb.fistä!

Laadukas ja erottuva Rock Code yksinoikeudella Disturbista. Rock Coden leggarit ja toppi pysyvät mukana kovassakin salitreenissä. Yhdistä Rock Coden leggingsit paitaan, farkkurotsiin & tennareihin ja salityyli on sujuvasti vaihdettu kasuaaliksi toimistoasuksi. Astetta rockimman tyylin saat yhdistämällä Rock Coden bodyn farkkuihin tai nahkahousuihin. Rock Coden bodyt soveltuvat myös uimiseen, joten nyt tiedät, mitä puet yllesi beach tai pool partyihin!

Trustmary Reviews