Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Kengät & Sandaalit

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Puuttuuko kokosi?

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan, voit tilata kokovahti-ilmoituksen. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun valitsemaasi kokoa on jälleen varastossa.

Huutaako kenkäkaappi tyhjyyttään tai haluatko päivittää poposi rokkityyliin? Naiset rakastavat kenkiä ja niitä täytyy olla joka tilanteeseen ja tyyliin sopivat, sehän on selvää. Disturbista löydät itsellesi varmasti kengät, joilla viimeistelet asusi ja annat rock-asenteesi näkyä!

 

Erilaiset sneakersit ja bootsit kuuluvat katukuvaan ja henkivät asennettasi rennolla ulkonäöllään. Tosi rokkari valitsee bootsit tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tennarit voi yhdistää myös muodollisempaan asuun ja näin luoda kontrasteilla asukokonaisuuteen sopivaa twistiä. Sporttisemman näköiset lenkkarit sopivat vaikka ulkoiluun, mutta pitävät tyylisi kuitenkin tikissä. Valikoimassamme on myös korkeavartisia tennareita, joilla tarkenee kylmemmälläkin kelillä.

 

Tennarit ovat siis täydellinen valinta rentoon arkityyliin, mutta myös juhlallisempiin tilaisuuksiin. Brändeissä on edustettuna Cash Money ja Urban Classics popoja korkealla varrella tai ilman. Lisäksi kesäkuumalle löytyy slipperssit eli varvassandaalit, joissa kesätuuli saa hyväillä lakattuja varpaankynsiäsi.

 

Hoida kenkiä ja ne palvelevat sinua pitkään

Muista hoitaa kenkiä, jotta ne pysyvät tyylikkäinä mahdollisimman pitkään. Suosittelemme poistamaan lian kostealla liinalla ja suojaamaan kengät puhdistuksen jälkeen materiaalille sopivalla suoja-aineella. Kenkävalikoimamme päämateriaalit ovat keinonahka ja kangas, jotka ovat helppoja materiaaleja hoitaa eivätkä aiheuta käyttäjälleen ylimääräistä päänvaivaa. Ei muuta kuin stylet kengät jalkaan ja menoksi!

Trustmary Reviews