Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Pipot & lippalakit

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Puuttuuko kokosi?

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan, voit tilata kokovahti-ilmoituksen. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun valitsemaasi kokoa on jälleen varastossa.

No more bad hair days

Suojaa pääsi tai pelasta bad hair day Disturb.fin pipolla! Ohuet Rock Coden ja oman brändimme Disturb Clothingin trikoopipot sopivat syksyn ja kevään lisäksi myös kesään ja viimeistelet niillä rennon stailisi.  

Disturb Clothingin merinovillapipo <3 pakkasia 

Talven viimoihin löytyy Disturbin omasta Disturb Clothing vaatemerkistä Meri-Lapissa valmistettu merinovillapipo useammassa värissä. Punainen, vihreä, pinkki, oranssi vai hillitympi musta tai valkoinen pipo? Löytyy! Pipon kaveriksi kannattaa valita merinovillainen huivi samassa värimaailmassa ja olet samaan aikaan tyylikäs & taatusti lämmitetty. Tuntuu kuin joku halaisi <3  Oman tuotannon merinovillatuotteiden lisäksi löydät Disturbista Yakuzan ja Urban Classicsin pipot.

 

Lippis tai kesähattu suojaa ja looks dams good!

Tyylikäs suoja aurinkoa vastaan = Disturb lippis.  

Sporttiset snapback lippikset on helppo säätää sopivaan kokoon lippiksen takana olevalla soljella. Joustavuutensa ja napakan istuvuutensa ansiosta flexfit lippalakki pysyy hyvin mukana esimerkiksi urheilussa. Valitse itse, kumpi on sinulle ominta tyyliä, flexfit vai snapback - tai ota vaikka molemmat!