Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Naiset

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Puuttuuko kokosi?

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan, voit tilata kokovahti-ilmoituksen. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun valitsemaasi kokoa on jälleen varastossa.

Naisten vaatteet suomalaisesta verkkokaupasta Disturb.fistä. 

Disturbin tarina alkoi vuonna 2011 halusta tarjota miehille mahdollisuus pukeutua erottuvasti, katukuvaa “häiritsevästi”. Yhä edelleen valikoiman kulmakivi on rokahtavaa asennetta huokuvat vaatteet, nykyään myös naisille.

Toimitus 1-3 arkipäivässä. 

Laadukas asiakaspalvelu on ykkösprioriteetteimme. Käsittelemme tilauksesi arkisin jo saman päivän aikana ja toimitus saapuu sinulle 1-3 arkipäivässä. Asiakaspalvelu toimii samoissa tiloissa varastomme kanssa, Keminmaassa, Meri-Lapissa ja auttaa sinua mielellään kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Takuumukavat farkut, näyttävät leggarit, toimivat takit, erottuvat hupparit

Olemme tarkkoja sisäänostojen ja laadun kanssa. Emme halua tarjota valtavaa valikoimaa seinästä erottumatonta tapettia. Disturbin vaatteilla et jää seinäruusuksi! Haluamme, että ostamisesi on sujuvaa ja löydät meiltä helposti mieleisesi asun. 

Suosituimpia naisten vaatekategorioitamme ovat leggingsit, takit, hupparit ja t-paidat. Erityissuosiossa on Rock Coden laadukkaat & erottuvat treeniasut ja vapaa-ajan vaatteet. Tsekkaa!