Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Naiset

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Naisten vaatteet netistä

Disturb.fi on suomalainen nettikauppa, josta löydät katu-uskottavat naisten vaatteet. Verkkokauppamme valikoima vastaa sähäkän asenteen omaavien nuorten ja nuorekkaiden naisten tarpeisiin. Löydät meiltä asun arkeen ja vapaa-aikaan, iltabileisiin ja kovaan treeniin.

Hyvä valikoima camoa 

Sopiiko tyylisi nahkatakki, oversize jacket tai bombertakki? Olisiko hyvä yhdistelmä sähäkät farkut yhdessä lentäjän takin kanssa? Armeijakuosi on muodissa vuodesta toiseen ja nyt löydät sitä esimerkiksi Urban Classicsin huppareista, paitamekoista ja leggareista, jotka käyvät niin lenkkipolulle, vapaa-ajalle kuin sallillekin! Yhdistä printtileggarit mustan yksinkertaisen yläosan kanssa ja viimeistele tyyli lippiksellä.

Rock Code yksinoikeudella Suomessa Disturb.fistä!

Laadukas ja erottuva Rock Code yksinoikeudella Disturbista. Rock Coden leggarit ja toppi pysyvät mukana kovassakin salitreenissä. Yhdistä Rock Coden leggingsit paitaan, farkkurotsiin & tennareihin ja salityyli on sujuvasti vaihdettu kasuaaliksi toimistoasuksi. Astetta rockimman tyylin saat yhdistämällä Rock Coden bodyn farkkuihin tai nahkahousuihin. Rock Coden bodyt soveltuvat myös uimiseen, joten nyt tiedät, mitä puet yllesi beach tai pool partyihin!