Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Takit

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Takeissa on valinnanvaraa

Disturb.fi verkkokauppa tarjoaa miehille takkeja nahkatakista ulkoiluun, jokaiseen vuodenaikaan. Mustat takit erilaisilla painatuksilla ovat takuuvarmoja luottovaatteita. Disturbin mustat takit eivät ole tylsiä! Punainen,  armykuosinen tai voimakkailla printeillä korostettu takki kääntää päät.

Pitkä parkatakki lämmittää talvella kovimmissakin pakkasissa. Ja Disturbin versiona näyttää taatusti hyvältä. Kevääseen ja syksyyn kannattaa valita kevyempi toppaliivi, kevytuntuvatakki tai bombertakki. Kesään sopivat farkkutakki, collegetakki tai anorakki. Muista tsekata myös hupparit, jotka hoitavat kesällä hyvin takin virkaan.

Valikoimassa Geographical Norwayn takit

Geographical Norway Disturbista! Tsekkaa takit, jotka soveltuvat ulkoiluun, ja ovat tyylikkäitä ja laadukkaita myös katukuvassa. Geographical Norway softshell-takki on hengittävä ja säänkestävä, joten sinun ei tarvitse tinkiä teknisistä ominaisuuksista tyylikkäiden yksityiskohtien hinnalla vaan saat tämän kaiken samassa paketissa! Softshell-takki on myös mainio välikausitakki ja voit säädellä takin lämmittävyyttä kerrospukeutumisella! Softshell-takilla pärjää parhaassa tapauksessa läpi vuoden.