Hoitawa hoitoaine - 250ml

Alennushinta37,95 €
Kirjoita arvostelu
| Lähetä kysymys

Suomalainen riittoisa hoitoaine sekä hiuksille että parralle! Hoitoaine pehmentää, tuuheuttaa ja suoristaa partaa. Lisäksi hoitoaine pitää hiukset ja parran elinvoimaisena. Tuoksu mukailee "Yötön yö" tuotteita ja saa tuoksunsa jasmiinista, katajasta ja männystä.

  • Toimitusaika vain 1-3 päivää
  • 30 vrk ilmainen vaihto ja palautus
  • Kotimainen verkkokauppa est. 2011
  • 5% bonus jokaisesta tilauksestasi

SÄILYTYS: Säilytettävä huoneenlämmössä pois auringonvalosta.

TUOTTEEN KÄYTTÖ: Levitä ja hiero tuotetta parran ja hiusten alueelle peseytymisen aikana. Vältä tuotteen joutumista silmin, limakalvoille ja haavoihin.

AINESOSAT:

  • Aqua, brassiza alcohol, argania spinosa, kernel oil, cetyl alcohol, glycerin, simmondsia chinesis seed oil, ribes nigrum seed oil, brassicyl valinate asylate, pca glyceryl oleate, benzyl alcohol, pinus sylvestris leaf extract, juniperus communis fruit oil, helianthus annuus speed oil, jasminum grandiflorum flower extract, dehydroacetic acid, phytic acid, rosmarinus officinalis leaf extract, (limonene, linalol, eugenol, benzyl benzoate)
Asiakasarvostelut

Minun kokoni?

Kun syötät omat mittatietosi ”Minun kokoni?” kohtaan, suosittelemme sinulle sopivaa kokoa.

Mitta oppaamme perustaa suositukset mittauksiin ja mieltymyksiin verrattuna tuhansiin vastaaviin profiileihin.

Koska tuotteiden mitoituksissa on kuitenkin eroja eri merkkien ja tuotteiden välillä, suosittelemme lämpimästi käyttämään ”Minun kokoni?” -työkalua.

Toimitamme nopeasti ja perille asti

Tilauksesi lähtee matkaan samana tai seuraavana arkipäivänä, kun olet tehnyt tilauksesi. Pakettisi toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla, joko Matkahuollon tai Postin kyydissä. Toimitusaikamme on yleensä 1-3 arkipäivää.