Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Lippikset

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Lippikset kuuluvat katumuotiin niin kuin rumpusetti rockbändiin. Ne ovat erottamattomat. Lippalakki on kehittynyt alunperin baseball-pelaajien lakista, jonka tarkoitus oli suojata pelaajat auringolta pelattaessa. Ja näinhän se toimii myös katumuodissa sen lisäksi, että saa kantajansa näyttämään jäätävän hyvältä. 

Eri tyyliset lippalakit jokaiseen tilanteeseen

Lippiksistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi sporttisemmat snapback miesten lippikset ovat säädettävissä sopivaan kokoon lippiksen takana olevalla soljella. Valikoimassa on Disturb Clothingin omat lippikset, mutta myös MZ72 Brand -lippikset, joista löytyy soljen lisäksi myös verkkokangasta truckerhengessä.  

Flexfit istuu napakasti kantajansa päähän

Flexfit lätsä on joustava ja istuu napakasti käyttäjänsä päähän. Valikoimasta löytyy lippikset suoralla sekä kaareutuvalla lipalla. Joustavuutensa ja napakan istuvuutensa ansiosta flexfit lippalakki pysyy hyvin mukana esimerkiksi urheilussa. Urheilun lisäksi flexfit on katukuvaan sopiva lakki, kuten snapback-lippiksetkin. Valitse itse, kumpi on sinulle ominta tyyliä tai ota vaikka molemmat!