Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Housut

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Miesten housut, collarit ja reisitaskuhousut Disturbista

Farkkuvalikoiman lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima miesten housuja urheiluun ja vapaa-aikaan. Tilanteeseen sopivien housujen valinta on kaiken a ja o. Mikäli tarvitset joggerit, camo-kuosiset maastohousut tai rokkaavat salihousut, tervetuloa Disturb.fi -verkkokaupan miesten housut -kategoriaan!

Camo reisitaskut vai pehmeät himahousut? 

Disturbin cargohousut ja reisitaskuhousut sopivat arkeen, mutta myös maastoon. Camouflage kuosissa erotut katukuvasta ja tunnet olevasi ikuisesti inttiporukan inessä! Housujen monipuoliset ja suljettavat taskut takaavat, että kaikki tarpeellinen kulkee mukanasi ja on helposti saatavilla: kaikki siinä käden ulottuvilla. Valikoimastamme löytyy useammatkin collegehousut, jotka kääntävät printeillään päät. Kollarit, nuo kaikkien rakastamat kolitsit, ovat juuri oikea valinta kotona oleskeluun. Nehän ovat täydellisen rennot himahousut, jotka eivät kiristä mistään! Täydellinen koti-ilta & lökärit!

Koko-oppaan avulla valitset oikean koon

Helpota housujen valintaa käyttämällä koko-opasta, mikäli se on saatavilla. Jos sopivaa kokoa ei ole juuri nyt varastossamme, tilaa kokovahti ja saat sähköpostilla ilmoituksen, jos kokoasi saapuu lisää. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli koon valinnasta tai valikoimastamme on kysyttävää!