Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Farkut

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Disturb <3 denim!

Farkut ovat miehen pukeutumisen kulmakivi ja luottovaate. Farkut symboloivat vapautta ja kapinaa. Kaikessa amerikkalaisuudessaan ne on nähty maskuliinisuuden, voiman ja reteyden kuvina. Näillä sanoilla voidaan kuvata myös Disturb.fi farkkuvalikoimaa! Meiltä löydät Suomen suurimman Cipo&Baxx -valikoiman ja uniikkia, erottuvaa tyyliä! Mustat farkut, denim-siniset farkut, värilliset farkut - Disturbin valikoimasta löytyy! Kivipestyt farkut kohtaavat valikoimassa sekä revityt että hillityt farkut. Yksityiskohdat, kuten vetoketjut, taskut, niitit ja printit tekevät farkuista persoonalliset. Malleista on valittavissa tyköistuvia slim fit-farkkuja ja rentoja regular-farkkumalleja. Uutuuksia saapuu valikoimaan tiheään tahtiin! Muita valikoiman merkkejä ovat mm. Kosmo Lupo, Amica Jeans, Justing ja Tazzio.

 

Koko-opas auttaa farkkujen valinnassa

Hyödynnäthän koko-opasta, kun koko-opas on saatavilla. Jos kokoasi ei ole juuri nyt varastossamme, tilaa kokovahti ja saat ilmoituksen sähköpostiisi, jos kokoasi saapuu lisää. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli koon valinnasta tai valikoimastamme on kysyttävää!

 

Nopea toimitus ja ilmainen palautus

Tilaa miesten farkut Disturbista! Verkkokaupassamme on nopea toimitus ja ilmainen palautus. Palautus- ja vaihtoaika 30 vuorokautta. Disturb.fi on suomalainen verkkokauppa.