Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Miehet

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt / kyseinen tuote on loppuunmyyty..

Kaikki tuotteet ladattu

Puuttuuko kokosi?

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan, voit tilata kokovahti-ilmoituksen. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun valitsemaasi kokoa on jälleen varastossa.

Miesten vaatteet suomalaisesta verkkokaupasta Disturb.fistä. 

Disturbin tarina alkoi vuonna 2011 halusta tarjota miehille mahdollisuus pukeutua erottuvasti, katukuvaa “häiritsevästi”. Yhä edelleen valikoiman kulmakivi on rokahtavaa asennetta huokuvat vaatteet. 

Toimitus 1-3 arkipäivässä. 

Laadukas asiakaspalvelu on ykkösprioriteetteimme. Käsittelemme tilauksesi arkisin jo saman päivän aikana ja toimitus saapuu sinulle 1-3 arkipäivässä. Asiakaspalvelu toimii samoissa tiloissa varastomme kanssa, Keminmaassa, Meri-Lapissa ja auttaa sinua mielellään kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Erottuvat farkut, näyttävät hupparit, toimivat takit, tyylikkäät kauluspaidat

Olemme tarkkoja sisäänostojen ja laadun kanssa. Emme halua tarjota valtavaa valikoimaa seinästä erottumatonta tapettia. Disturbin vaatteilla et jää seinäruusuksi! Haluamme, että ostamisesi on sujuvaa ja löydät meiltä helposti mieleisesi asun. 

Suosituimpia miesten vaatekategorioitamme ovat farkut, takitkauluspaidatcollegehousut, hupparit, neuleet ja t-paidat. Erityisessä suosiossa ovat Geographical Norway talvitakit ja softshellit, Cipo & Baxx farkut sekä Rusty Neal neuleet ja hupparit. Tsekkaa!