Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Asiakaspalvelu

LAPIN VUODEN NUORI YRITTÄJÄ ON TIINA SKINNARI

 

KEMINMAALAINEN TUPLAMAISTERI TIINA SKINNARI, 31, ON KASVATTANUT SEITSEMÄSSÄ VUODESSA YKSIÖSTÄ ALKANEEN VERKKOVAATEKAUPPANSA 2,5 MILJOONAN BISNEKSEKSI YHDESSÄ MIEHENSÄ PETRI SKINNARIN KANSSA. VERKKOVAATEKAUPPA DISTURB SCANDINAVIA OY TOIMII KEMINMAASSA YLI TUHANNEN NELIÖN HALLISSA JA TYÖLLISTÄÄ KAKSITOISTA HENKILÖÄ. YRITYKSEN MYYNNISTÄ 98 % TULEE VERKOSTA, MUTTA VARASTON YHTEYDESSÄ ON MYÖS KIVIJALKAMYYMÄLÄ.

Lapin Yrittäjien johtoryhmä nostaa palkintoperusteluissaan esille erityisesti yrityksen voimakkaan kasvun. Vuonna 2013 yrityksen liikevaihto oli 520 000 € ja henkilöstön määrä kolme. Neljä vuotta myöhemmin liikevaihto oli jo reilut kaksi miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli kasvanut yhdeksään. Yrittäjäpariskunata on rohkeasti investoinut Keminmaassa sijaitsevaan isoon liikekiinteistöön ja he tarjoavat liiketiloja vuokrattavaksi myös muille. Tulevaisuudessa Skinnarien suunnitelmissa on laajentaa kansainvälisille markkinoille.

Lapin yrittäjien johtoryhmä nostaa palkintoperusteluissa esille myös sen, että Disturb Scandinavia on loistava esimerkki siitä, miten Lapista voi tehdä menestyksekkäästi valtakunnallista bisnestä. Verkkokauppojen sijoittuminen Lappiin on erittäin hyvä vaihtoehto: ei ruuhkiä, edulliset liiketilat, hyvä logistiikka ja asiakkaat netin päässä. 

 

Yle Kemi: "Kyllä Lapista kajahtaa"