Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Asiakaspalvelu

DSTRB Lonkero saatavilla!

 

Lonkeroa verkkokaupasta? – Suomen paras verkkokauppa Disturb ja Tornion Panimo aloittivat yhteistyön

 

Lappilainen luova hulluus ja rommi johdattivat Suomen parhaaksi verkkokaupaksi valitun Disturbin ja Tornion Panimon ylittämään toimialarajat rytinällä ja ryhtymään yhteistyöhön.

Vaatteita myyvän verkkokaupan ja alkoholijuomavalmistajan yhteistyö on ainakin Suomessa täysin ainutlaatuista. Mutta kun tekijöiden sielussa soi sama sävel niin toimialarajoja ei ole.

Yhteistyö lähti liikkeelle team Disturbin perjantaisilta kymppikahveilta. Tiimin rommiharrastaja otti puheeksi Tornion Panimon uskomattoman rommitarinan (siitä lisää täältä). Disturbin yrittäjä Tiina Skinnari lähti kulkemaan tätä aasinsiltaa pitkin ja kertoi tiimille, että Disturbin päätyminen Vantaalta Keminmaahan on pitkälti rommin ansiota sekin. Eikä!? Eihän rommi voi olla molemmissa menestystarinoissa läsnä ilman että sen olisi tarkoitus johtaa johonkin? Siltä istumalta markkinointipäällikkö Tuija Parpala laittoi yhdessä Tiina Skinnarin kanssa viestiä Tornion Panimon Kaj Kostianderille. Molemmat osapuolet olivat samaa mieltä: tuunatut oluet on ovat toki hyviä mutta eivät riittävän spessuja tähän kimppaan. On aika luoda jotain uutta. Jotain, mitä ei vielä markkinoilla ole. Jotain sopivan häiritsevää. 

 Ideoimme yhdessä erilaisia vaihtoehtoja ja maistelimme useita prototyyppejä, kunnes keksimme sekoittaa molempia yhdistävän rommin ja pohjoisen karpalon maut, Tornion Panimon toimitusjohtaja Kaj Kostiander kertoo juoman kehityksestä.

Kun kaksi samanhenkistä kohtaa, se tuntuu ytimissä. Siksi yhteistyö ei jäänyt pelkkään juoman kehittämistyöhön. Oli aika saattaa koko väki yhteen kipinöimään. Yhteistä henkilöstöpäivää vietettiin huhtikuun lopussa 2019. Disturb stailasi koko Tornion Panimon henkilökunnan, minkä jälkeen maisteltiin DSTRB-lonkeron ensimmäinen proto. Palautteen perusteella reseptiä viilattiin useaan kertaan, kunnes saatiin juuri oikeanlainen lopputulos. Nyt julkistettu juoma on siis molempien yritysten henkilöstön yhteisesti hioma ja hyväksymä väriä ja tuoksua myöten.

Juoman ja yhteistyön kolmas pyörä on lappilainen tatuointitaiteilija Jari Partanen (Ironbeard Tattoo) - Disturbin kumppani  jo aiemmasta vaiheesta. Jari innostui hankkeesta ja suunnitteli juoman etiketin. 

- Kukan malli on 50-luvun tatuointimalli. Tein ulkoterälehtiin ja sisällä oleviin lehtiin muotoja Disturbin heittotähtilogosta. Keskellä on  ansaitulla paikallaan karpalo. 

Perjantaisesta heitosta lähtenyt yhteistyö on saavuttanut lakipisteen. Mutta pohjoisen oman tien kulkijat eivät ole tekemässä perinteistä paraabelia. Lakipisteestä jatketaan sujuvasti seuraavalle tasolle:  Tornion Panimo siirtää verkkokaupassaan ja myymälässään myytävien mainostekstiilien hankinnan vaiheittain Disturbille ja yhteinen huppari on parhaillaan painokoneessa.

 – Disturbin väki on aivan huippua porukkaa ja kanssamme saman henkistä, joten yhteistyö on helppoa ja vieläpä todella hauskaa, Kostiander iloitsee.

Molempien yritysten harmiksi Suomen jäykkä alkoholilaki estää lonkeron myymisen suoraan asiakkaille Disturb-verkkokaupan kautta.

      Lonkeroa verkkokaupasta? Aivan liian upeaa ollakseen totta, Kostiander kuittaa. Kuluttaja voi tilata esimerkiksi oluita ulkomaisesta verkkokaupasta kotiinsa, mutta kotimaisesta pienpanimosta ei, toimitusjohtaja päivittelee Suomen alkoholilainsäädännön kukkasia.

 

DSTRBdrink_Tiina_ja_Petri_Skinnari.jpg | 174kb | 425x451 

-------------

Instagram @disturbofficial #dstrbdrink