Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

email: info@disturb.fi
puh. / whatsapp: 020 730 6380 (ark. klo 8-16)
Verkkosivuillamme toimii myös livechat! (ark. klo 8-16)


Disturb myymälä

Valiontie 2,
94450 Keminmaa

Arkipäivisin MA - PE klo 8-16


Tervetuloa erilaiseen vaatekauppaan! Disturbin myymälässä on esillä ajankohtainen valikoima tuotteitamme. Koko verkkokaupan valikoima on katseltavissa asiakaspäätteiltämme, mistä on helppo valita tuotteita sovitettavaksi. Verkkokauppamme varasto sijaitsee myymälän kanssa saman katon alla ja tuotteet saat näppärästi sovitettavaksi varastostamme. Maksu onnistuu joko kortilla tai käteisellä. Myös Avardan laskuvaihtoehdot ovat valittavissa.

Palvelualtis henkilökuntamme auttaa mielellään kokojen valinnassa ja vaatekaapin päivittämisessä. Valikoimistamme löytyy vaatteita ja asusteita niin miehille kuin naisille. Myös nuorisolle löytyy sopivia kokoja. Tervetuloa tutustumaan!

Voit halutessasi nopeuttaa asiointiasi tekemällä tilauksen valmiiksi verkkokaupassamme ja valitsemalla toimitustavaksi Nouto Keminmaan myymälästä. Saat tekstiviestitse ilmoituksen, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi.

Säilytämme maksamattomia myymälätilauksia 2 viikkoa tilauspäivämäärästä. Mikäli tilausta ei noudeta, tilauksen tuotteet palautetaan takaisin myyntiin.


Affiliate-ohjelma

Vaikuttaja - oletko kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä?
Affiliate-ohjelmamme avulla voit suositella suosikkituotteitasi ja ansaita komission jokaisesta affiliate-linkkisi kautta myydystä tuotteesta! Mukaan pääset rekisteröitymällä Adtractionille ja hakemalla mukaan affiliate-ohjelmaamme.

To do:

  1. Luo ilmainen käyttäjätunnus täällä
  2. Valitse Disturb.fi affiliate-ohjelma ja hae mukaan.
  3. Linkitä suosikkituotteitasi Instagramissa, blogissa, Youtubessa tai muissa sosiaalisen median kanavissa.
  4. Ansaitse komissiota kaikista kauttasi tulleista ostoksista.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä Adtractionin käyttöön tai yhteistyöhön liittyen, olethan yhteydessä Adtractioniin heidän sivuiltaan löytyvässä chat-palvelussa.


Trustmary Reviews