Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

email: info@disturb.fi
puh. / whatsapp: 020 730 6380 (ark. klo 8-16)
Verkkosivuillamme toimii myös livechat! (ark. klo 8-16)


Noutomyymälämme

Valiontie 2,
94450 Keminmaa

Arkipäivisin MA - PE klo 8-16


Turvallisuus ja hyvä hygienia ovat tärkeitä.
Tulethan myymälään vain terveenä ja puhtain käsin. Jos myymälässä on ruuhkaa, pyydämme ystävällisesti odottamaan rauhassa vuoroasi. Voit nopeuttaa asiointiasi tekemällä tilauksen valmiiksi ja valitsemalla toimitustavaksi Nouto Keminmaan myymälästä. Saat tekstiviestitse ilmoituksen, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi.

Tuotteiden sovitus ja mahdollinen koon vaihto onnistuvat myymälässä. Voit maksaa tilauksen jo valmiiksi verkkokaupassa, jolloin maksutapoja on valittavanasi useita. Jos maksat tilauksesi myymälässä, maksu onnistuu joko kortilla tai käteisellä. Suosittelemme hygieniasyistä käyttämään korttimaksua. Voit toki maksaa tilauksen jo valmiiksi verkkokaupassa.

Säilytämme maksamattomia myymälätilauksia 2 viikkoa tilauspäivämäärästä. Mikäli tilausta ei noudeta, tilauksen tuotteet palautetaan takaisin myyntiin.


Affiliate-ohjelma

Vaikuttaja - oletko kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä?
Affiliate-ohjelmamme avulla voit suositella suosikkituotteitasi ja ansaita komission jokaisesta affiliate-linkkisi kautta myydystä tuotteesta! Mukaan pääset rekisteröitymällä Adtractionille ja hakemalla mukaan affiliate-ohjelmaamme.

To do:

  1. Luo ilmainen käyttäjätunnus täällä
  2. Valitse Disturb.fi affiliate-ohjelma ja hae mukaan.
  3. Linkitä suosikkituotteitasi Instagramissa, blogissa, Youtubessa tai muissa sosiaalisen median kanavissa.
  4. Ansaitse komissiota kaikista kauttasi tulleista ostoksista.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä Adtractionin käyttöön tai yhteistyöhön liittyen, olethan yhteydessä Adtractioniin heidän sivuiltaan löytyvässä chat-palvelussa.


Trustmary Reviews