Parta on pääasia

Käännä katseet

Sen näkee naamasta, nimittäin miten hoidat partaasi! Vaikka arki on karua niin pidetään huoli että jos mennään naama edellä asfalttiin, tehdään se tyylikkäänä!

On niitä miehiä, jotka kääntää sukat ja kalsarit päivittäin, mitäpä sitä turhaa vaihtamaan. Ja on niitä miehiä jotka kääntää katseet jo astuessaan sisään huoneeseen. Eikä se johdu siitä huumaavasta tuoksusta joka leijuu ilmassa niistä käännetyistä kalsareista, vaan siitä kun on parta laitettu minttiin.

Hanki itsellesi tuotteet joilla onnistut!

Partawa Kuoleman kuiskaus partaöljy - 30ml

Partaöljy kuoleman kuiskaus

Turmion Kätilöt ottavat parta-asiat tosissaan ja Kuoleman Kuiskaus onkin nimensä mukaan kuolettavan hyvä partaöljy. Siinä yhdistyy heavymusiikin mausteisuus ja raikas tuulahdus pohjolan niityiltä. Tämäkin Partawan tuote on tehty luonnon aineksista ja sen E-vitamiini sekä Argan pitävät huolta myös ihostasi. Kuoleman Kuiskaus saa tuoksunsa kanelista, kamomillasta ja neilikasta - tämä öljy on jopa erikoisen erinomainen! Pirteä neilikka puskee alkuun vahvemmin esille mutta hetken kuluttua tuoksu tasoittuu ja saavuttaa lopullisen upean tuoksunsa.

Partawa Hiussuihke Texture Tonic - 100ml

Hiussuihke texture tonic

Texture Tonic on Daimon Barberin rakennetta, tekstuuria ja volyymia hiuksiin tuova suihke. Tämä suihke ei jätä hiuksia liian kuiviksi niin kuin perinteiset suolasuihkeet vaan saat oivaa muotoiltavuutta hiuskuontaloosi. Samalla suihke on kuitenkin mattainen! Sisältää Kahai Nut öljyä, jossa on yli 50% enemmän E-vitamiinia kuin Argan öljyssä eli tämä tuote pitää myös huolta hiuksistasi.

Lue seuraavaksi