100% KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA!

Miksi Disturb Scandinavialle on myönnetty Avainlippu? No, koska Disturb ei ole vain vaatekauppa. Se on tarina nuoruudesta, rohkeudesta ja Meri-Lapin vahvasta tyylistä. Disturbin tarina sai alkunsa ajatuksesta tarjota nuorille miehille mahdollisuus pukeutua erottuvasti, jopa "häiritsevästi". Juuret ovat tukevasti Keminmaassa, ja nyt he palvelevat asiakkaita ripeällä tatsilla maan ääriin ja yli.

Disturbin ydinajatus on pysynyt vahvana: "Disturb the street look#awefuckingsomestyle." He ovat onnistuneet pysymään kehityksen ja trendien aallonharjalla tarjoamalla uskottavan valikoiman miesten vaatteita, kenkiä, asusteita, koruja ja partatuotteita. Mutta miksi Avainlippu?

Kotimaisuusaste ei tarkoita vain lippua yrityksen sivuilla; se tarkoittaa sitoutumista suomalaiseen työhön ja talouteen. Suomalaisen Työn Liitto myöntää Avainlipun, joka on enemmän kuin vain merkki – se on kertomus siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Avainlippu ei ole pelkkä lippu; se on vahvistus siitä, että Disturb on sitoutunut paitsi laadukkaisiin tuotteisiin myös suomalaiseen yhteiskuntaan. Palveluyrityksiltä vaaditaan lisäksi merkittävää kotimaista omistusosuutta, Suomessa toimivaa johtoa ja pääkonttorin sijainti Suomessa. Tämä ei ole vain tunnustus, vaan myös lupaus jatkuvasta sitoutumisesta suomalaiseen työhön ja yhteiskuntaan.

Disturb Scandinavia ei ole vain brändi – se on tarina, joka ansaitsee olla kirjoitettuna Avainlipun kanssa. Häiritsevän hyvää tyyliä, joka juontaa juurensa Meri-Lapista, kantaa nyt ylpeästi Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippua.