Jokainen verkko-ostos Disturb- vaateverkkokaupassa kerryttää henkilökohtaista bonus-tiliäsi, jolle kertynyttä summaa voit käyttää tuleviin ostoksiisi. Bonukset realisoituvat käyttöösi 30 vrk kuluessa tilauksestasi. Ne kertyvät asiakastilillesi krediiteiksi, ja voit valita uutta tilausta tehdessäsi, paljonko haluat krediittejäsi kerralla käyttää. Muista siis aina kirjautua tunnuksillasi sisään verkkokauppaamme, jotta bonuksesi kertyvät omalle asiakastilillesi!

Asiointi sivuillamme on tehty asiakasystävälliseksi ja turvalliseksi. Asiakaspalvelumme toimii nopeasti, tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa ja maksaminen onnistuu sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Tuotteillamme on 30 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautusaika lasketaan paketin vastaanottamisesta, eli siitä hetkestä, kun asiakas vastaanottaa tilauksen noutopisteestä.   


 
Yrityksemme Disturb Scandinavia Oy perustettiin 1. tammikuuta 2011. Valikoimamme laajenee kovaa vauhtia, uutuuksia ja täydennyksiä saapuu tiuhaan tahtiin.

Toivomme asiakkailtamme palautetta tuotevalikoimaamme ja palveluumme liittyen. Haluamme tehdä parhaamme rakentaaksemme yhdessä asiakkaidemme kanssa toimivan ja asiakaslähtöisen verkkokaupan, ja siihen tarvitsemme myös sinun palautettasi!


Asiakaspalvelumme:

Puh / whatsapp: 0400 775 385 (ark. klo 8-16)
E-mail: info@disturb.fi
Yhteydenottolomake
Verkkokaupassamme sinua palvelee myös livechat! (ark. klo 8-16)


 
Omistajat: Tiina Skinnari ja Petri Skinnari

Sähköposti: etunimi.sukunimi@disturb.fi
Tiina Skinnari: +358 44 033 13 73
Petri Skinnari: +358 40 742 76 94


                                  
Laskut tulee toimittaa laskutusosoitteeseemme, muu aineisto postiosoitteeseemme.

Postiosoite:          Disturb Scandinavia Oy
                           Valiontie 2
                           94450 Keminmaa

Laskutusosoite:     Verkkolaskutusosoite: 003723814170
                            Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita (003710948874)
                            OVT- tunnus: 003723814170 


                            Sähköpostiskannauksen osoite: disturbscandinaviaoy.FI.P.106492-2@docinbound.com


                            Disturb Scandinavia Oy (OpusCapitan skannauspalvelu)
                            PL 22877
                            00063 Laskunet


Laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta aineistoa, kuin laskuja.


Y-tunnus: 2381417-0 Rekisteriseloste

Henkilörekisterilain (471/87) 10 §:n ja EU -tietosuojadirektiivin 95/46/EY mukainen rekisteriseloste: 

 1. Rekisterinpitäjä:
  Disturb Scandinavia Oy
  Valiontie 2, 94450 Keminmaa
  Y-tunnus: 2381417-0
 2. Rekisteripitäjän yhteystieto, tietosuojavastaava:
  tiina.skinnari@disturb.fi
 3. Rekisterin nimi:
  Disturb.fi:n asiakas- ja käyttäjärekisteri.
 4. Rekisterin pitämisen peruste:
  Asiakassuhde ja käyttäjärekisteröinti (5§ 1 mom.) sekä suoramarkkinointi, markkina- ja mielipidetutkimus sekä tilastointi (5§ 4 mom.).
 5. Rekisterin käyttötarkoitus:
  Käyttäjä- ja asiakasrekisterillä pidetään yllä tiedot Disturb.fi- verkkopalvelun käyttäjistä sekä heidän profiileistaan ja ostoistaan. Samalla ylläpidetään kilpailujen ja kyselyjen tulokset.
 6. Rekisterin sisältämät tietotyypit:
  Käyttäjien tiedot ja profiilit (rekisteröintilomake), sivuston käyttötiedot, käyttäjätunnukset ja salasanat, kilpailujen ja kyselyjen palautteet, ostohistoria.


Asiakaspalvelumme auttaa, mikäli tuotteistamme tai palveluistamme on kysyttävää tai reklamoitavaa. Käsittelemme palautteet ja reklamaatiot tapauskohtaisesti, ja otamme mielellämme palautetta vastaan. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi verkkokaupan ja asiakkaan välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Riitatilanteissa kehotamme asiakasta kääntymään asiakaspalvelumme puoleen, ja mikäli asiaa ei saada ratkaistuksi, sen jälkeen kuluttajaneuvonnan puoleen.


Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: ec.europa.eu/odr


 

PayTrail

Klarna

PayPal Logo

Disturb.fi tuo saatavillesi laajan valikoiman halutuimpia vaatemuodin virtauksia ja ikisuosikkeja sekä naisille että miehille. Yhdistämme sekä tunnettuja brändejä että ihan uusia, edukseen erottuvia tuotemerkkejä.
Arvostamme asiakastyytyväisyyttä, ja asiointi verkkokaupassamme on tehty turvalliseksi yhteistyössä luotettavien maksuliikenne- kumppaneidemme kanssa.

Verkkokauppamme tuotekohtaiset Mittaoppaat helpottavat oikean koon valintaa. Jos tarpeen, meillä vaihto ja palautus onnistuu helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.  

Haluatko tietää lisää yrityksestämme? Lue lisää tästä, tai ota yhteyttä!