Maksutavat


Voit valita tilauksen yhteydessä, mitä maksutapaa haluat käyttää.

Suomessa:    
Verkkopankkimaksu, Paypal tai luottokortit   0,00 €

Maksu Disturb- laskulla (suomalainen henkilöturvatunnus vaaditaan)

  1,95 €

Maksu Disturb- erämaksulla (suomalainen henkilöturvatunnus vaaditaan)

  0,00 €

Maksu Klarna- laskulla (suomalainen henkilöturvatunnus vaaditaan)

  1,95 €
Maksu Klarna- osamaksulla (suomalainen henkilöturvatunnus vaaditaan)   0,00 €

Bussiennakko ja Postiennakko (maksetaan noudettaessa)

  3,50 €

  

         

 

Ruotsissa (tilaa osoitteessa www.disturb.se) :

   
Verkkopankkimaksu tai luottokortit   0 SEK
Klarna- lasku ja -osamaksu   0 SEK
     
Virossa (tilaa osoitteessa www.disturb.fi ) :
   
Verkkopankki ja luottokortit   0,00 €
Paypal   0,00 €


Alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltajansa suostumus tilauksen tekemiseksi. 

Maksuvaihtoehdoista näet listan sivujemme alalaidassa sekä maksutapahtumassa tilausta tehdessäsi. 


Disturb- lasku

 

Disturb lasku- ja erämaksu mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon verkkokauppaostosten maksamiseen useammassa erässä. Todenna vain henkilöllisyytesi ja valitse sinulle parhaiten sopiva maksuaika.

 

Laskulla tai erämaksulla 

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain antaa henkilötietosi luottopäätöksen tekemiseksi. Tämän jälkeen vahvistat ostotapahtuman ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa tekemäsi toimitustapavalinnan mukaisesti. Saat ostoksellesi aina 14 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä. 

Valitessasi erämaksuvaihtoehdon, voit maksaa ostoksesi summasta riippuen 2 - 24 erässä. Luottosopimus astuu voimaan maksettuasi ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä.

Huomaathan, että maksaessasi Disturb lasku- ja erämaksulla henkilöllisyytesi voidaan varmentaa tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, LähiTapiola sekä Ålandsbanken.Asiointisi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.  

Erämaksun ehdot 

Voit valita laskun tai erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa ja on enintään 2000 euroa. Maksutapa edellyttää 20 vuoden ikää ja suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Maksutavan käyttö ei ole mahdollista, mikäli osoitetietosi ovat salatut tai olet asettanut oman luottokiellon.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,95 € ja erämaksun korko 19,95 %.Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 33,16 %. Ostoksen luotollinen kokonaissumma on 1 148,69  €. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Voit tutustua maksutavan yleisiin luottoehtoihin ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä tai tarkastella niitä oheisista linkeistä: yleiset luottoehdot, vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot –lomake. 

Maksuajan ja kertaluoton myöntäjänä on Lindorff Oy:n tytäryhtiö Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai luotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lindorffin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. 
Lisätietoja: bill.lindorff.fi  

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:
verkkopalvelu: bill.lindorff.fi tai puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Lindorff perii mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.  


Palautusten ja peruutusten käsittely

Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon kauppiaalta hyväksytystä palautuksesta tai hyvityksestä. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä. 

Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun.
Sähköpostitse: palautus@lindorff.com, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus
Postitse: Lindorff Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku 


Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi Disturb lasku- ja erämaksun, pyydämme henkilötietojasi. Tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme reaaliaikaisen luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.  

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.


Klarna

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Klarna ei ole Disturb.fi:n oma laskutuspalvelu, vaan kyseessä on ulkoinen palvelu. Voit tarkistaa laskusi tiedot, siirtää eräpäivää tai maksaa laskusi erissä kirjautumalla Klarnan palveluun.
Mikäli Klarnan laskutus- tai osamaksupalvelusta on tarkempaa kysyttävää, saat parhaiten tietoa ottamalla yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun.

Tässä linkki Klarnan yleisiin ehtoihin.
Tässä linkki Vakiomuotoisiin Eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

Klarna Tilin ehdot

Klarna Laskun ehdot


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksaminen on turvallista, koska käytämme verkkomaksuissa Paytrail-palveluita. Tutustu palveluun tästä.  

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 


Bussiennakko / Postiennakko

Bussi- tai postiennakolla maksaessasi lähetämme tilauksesi, ja maksu suoritetaan Matkahuollon tai Postin toimipisteessä noudettaessa.

Huomaathan, että vain rekisteröityneet asiakkaat voivat maksaa tilauksensa bussi- ja postiennakolla.

Mikäli tilauksia jää noutamatta, Disturbille aiheutuu ylimääräisiä kuluja. Mikäli huomaat, ettet pääsekään noutamaan tilaustasi, ilmoita siitä välittömästi asiakaspalveluumme. Lunastamattomien tilausten vuoksi pidätämme oikeuden tarkistaa asiakastiedot ennen kuin lähetämme tilauksen. Pidätämme oikeuden bussiennakolla ja postiennakolla tilaamiseen asiakkailta, jotka jättävät tilauksia lunastamatta.

PayTrail

Klarna

PayPal Logo

Disturb.fi tuo saatavillesi laajan valikoiman halutuimpia vaatemuodin virtauksia ja ikisuosikkeja sekä naisille että miehille. Yhdistämme sekä tunnettuja brändejä että ihan uusia, edukseen erottuvia tuotemerkkejä.
Arvostamme asiakastyytyväisyyttä, ja asiointi verkkokaupassamme on tehty turvalliseksi yhteistyössä luotettavien maksuliikenne- kumppaneidemme kanssa.

Verkkokauppamme tuotekohtaiset Mittaoppaat helpottavat oikean koon valintaa. Jos tarpeen, meillä vaihto ja palautus onnistuu helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.  

Haluatko tietää lisää yrityksestämme? Lue lisää tästä, tai ota yhteyttä!