Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Rekisteröidy asiakkaaksi verkkokauppaamme, ja syötä asiakastietoihisi
omat mittasi. Saat suositukset koon valintaan mittojesi perusteella kaikista tuotteista, joista
koko-opas löytyy.

Huomaathan, että tuotteiden mitoituksissa on eroja eri merkkien välillä. Myös saman merkin
erityyppisillä tuotteilla on eri mitoituksia, ja myös istuvuudella on merkitystä.
Jos haluat lisätietoja jonkin tuotteen mitoituksesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Verkkokaupassamme on käytössäsi selkeä mittaopas, joka helpottaa oikean koon valintaa. Mittaopasta päivitetään jatkuvasti uusiin tuotteisiin, ja se on tulossa kaikkiin miesten ja naisten tuotteisiin verkkokaupassamme. Voit syöttää mittaoppaaseen pituutesi ja painosi, ja halutessasi myös tarkempia mittojasi. Tarkat mittausohjeet miesten tuotteista löytyvät kunkin tuotteen kohdalta "Mittausohje"- linkistä.

viiva.jpg | 5kb | 779x19

Naisten mittausohjeet

Mitat otetaan alusvaatteiden päältä. Mitattaessa ympärysmittoja seiso luonnollisessa asennossa. Ympärysmitat otetaan vaakasuoraan kehon ympäri.

Naisten yläosien mittausohje: 

RINNANYMPÄRYS: Rinnanympärys mitataan alusvaatteiden päältä rintojen korkeimmalta kohdalta. 

VYÖTÄRÖNYMPÄRYS/YLÄOSAT: Vyötärönympärys mitataan vyötärön kapeimmalta kohdalta

Apumitat:

SELÄNLEVEYS: Selänleveys mitataan itselle sopivasta paidasta. Paita asetetaan pöydälle selkäpuoli ylöspäin. Selänleveys mitta otetaan kädentien kaarien puolivälistä vaakasuoraan saumasta saumaan.Tämä mitta on tärkeä, jos sinulla on ollut ongelmia löytää hartoiden kohdalta sopivia vaatteita.

PAIDAN PITUUS: Paidan pituus mitataan itselle sopivasta tuotteesta. Helponta tuote on mitata pöydällä vaakatasossa. Mittaa paidan pituus kauluksen reunasta ylimmästä kohdasta paidan helmaan. Tämä mitta on tärkeä , jos sinulla on ollut ongelmia löytää sopivan mittaisia tuotteita.  

Naisten housujen mittausohje:

VYÖTÄRÖNYMPÄRYS/ALAOSAT: Vyötärönympärys mitataan kohdalta jolle farkkujen vyötärökaitale asettuu.

LANTIONYMPÄRYS: Lantionympärys mitataan alusvaatteiden päältä leveimmältä kohdalta.

LAHKEEN PITUUS:  Lahkeen pituus on helpointa mitata itselle sopivista farkuista. Aseta tuote pöydälle ja mittaa lahkeen sisäsauma haarasaumasta lahkeen suuhun.  


Mittaopas suosittelee sinulle mittojesi perusteella sopivinta kokoa haluamastasi tuotteesta. Jos toivomastasi tuotteesta ei ole juuri sillä hetkellä suositeltavaa kokoa saatavilla, voit halutessasi valita jonkin toisen koon. Joistain tuotteista mittaopas voi suositella sinulle useampaa kokoa, jolloin pienin koko on vartalonmyötäisin ja suurin koko väljin. Voit itse valita näistä mieluisimman vaihtoehdon.

Tsekkaa aina verkkokaupassamme tuotekohtaisesti, mitä kokoa mittaoppaamme sinulle kyseisestä tuotteesta suosittelee. Voit myös verrata omia mittojasi kuvan mallimme mittoihin, ja hänen kuvassa käyttämäänsä kokoon. 

Mikäli oikean koon valinnasta on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Saat yhteyden asiakaspalveluumme meilitse osoitteessa info@disturb.fi, puhelimitse numerosta 0400 775 385 ja verkkokauppamme livechatin kautta arkisin klo 8-16.


Cipo&Baxx- farkuista löytyy eri malleja: Slim fit- farkkuja, Regular fit- farkkuja ja Loose fit- farkkuja. Mittaoppaista löytyy tietoja kunkin farkun kohdalta. Useat Cipo&Baxx- takit ovat hyvin napakkaa mitoitusta, huomioi tämä kokoa valitessasi. Takeissa kannattaa valita pykälää suurempi koko, kuin mitä olet tottunut tavallisesti käyttämään.

Kosmo Lupo- farkut ovat hieman tavallista napakampaa mitoitusta.

Yakuza Ink- paidat ja hupparit ovat hieman napakampaa mitoitusta. Yakuza ink- pikeet ovat tiukempaa mitoitusta, kuin muut Yakuza ink- tuotteet.

viiva.jpg | 5kb | 779x19

Miesten mittausohjeet

Miesten mittausohjeet: